Zevende nieuwsbrief van Vacatures Assen

30 maart 2021

Goedemiddag mensen op deze stralende middag!
Hier is de zevende nieuwsbrief van Vacatures Assen.

Hieronder volgt een overzicht van nieuwe vacatures in Assen en direkte omgeving deze week!

Verkoopmedewerker tuincentrum Assen
Als verkoopmedewerker tuincentrum ben jij het gezicht voor klanten en help je hen met alle vragen en opmerkingen. Je bent commercieel, klantvriendelijk en servicegericht.

Verkoopmedewerker (25 tot 30 uur per week) – The Sting – Assen
Ben jij sociaal en hou je van fashion? Kun jij je vinden in onze kernwaarden fun, no nonsense en striving for the best?! Come join us! Work somewhere awesome!

Verkoopmedewerker (13-24 uur) – Pets Place Boerenbond – Assen
Verkoopmedewerkers bij Pets Place Boerenbond hebben net zoveel met mensen als met dieren en tuinieren. Jij zit helemaal op je plek als je werkt in een flexibele organisatie waar geen één dag hetzelfde is. Je vindt het een uitdaging om de winkel er perfect uit te laten zien en onze klanten blij de winkel ziet verlaten, iedere dag weer.

Medewerker schoonmaak school – Assen
Als medewerker schoonmaak ben je elke werkdag aan het werk om de school schoon te maken, zodat de leerlingen en docenten de volgende dag weer in een frisse, schone omgeving kunnen beginnen. Je werkt na 18.00 uur, op 2 locaties in Assen, in totaal 3 uur per dag.

Flexwerker klantenservice – Scapino – Assen
Als flexwerker klantenservice sta je per mail, per telefoon- en via social media de klanten te woord die bij ons komen met de meest uiteenlopende vragen. Door het stellen van de juiste vragen krijg jij snel een beeld van wat de klant wil en speel je hier vervolgens goed op in.

Magazijnmedewerker, DPD – Tempo Team – Tynaarloo
Lekker uitslapen én in een magazijn werken? Hier kan het! Ga aan de slag als magazijnmedewerker bij DPD in de middag en verdien €10,60 per uur!

Medewerker Receptie – Optisport – Zuidhorn
Jij zorgt dat de gasten bij binnenkomst direct een warm en welkom gevoel krijgen. Of het nu gaat om kinderen of ouderen, jij maakt gemakkelijk met iedereen contact.

Verkoopmedewerker (12 tot 20 uur per week) – vanHaren – Groningen Paddepoel
Dat van vanHaren al jaren behoort tot de Beste Werkgevers, wist je vast al. vanHaren is al 90 jaar een begrip in Nederland. Als familiebedrijf zijn wij onderdeel van de Duitse Deichmann Groep, de grootste schoenenaanbieder ter wereld!

Medewerker Administratie / Secretariaat Basisschool – Groningse Schoolvereniging – Helpman-Oost, Villabuurt & Coendersborg
Ben jij iemand die graag in een dynamische omgeving werkt? Dan zien wij jou graag in ons team!

Frontoffice medewerker, TKP Pensioen – Randstad – GRONINGEN
Wil jij aan de slag voor het grootste pensioenkantoor van Nederland? TKP Pensioen Groningen groeit en is op zoek naar jou!

Parttime telefonisch klantadviseur UWV Groningen – Manpower – Groningen
Als telefonisch klantenservice medewerker verleen jij, in deze parttime functie, service aan de klanten die UWV telefonisch benaderen. Jij bent samen met het team verantwoordelijk voor het afhandelen van de inkomende telefoontjes.

Medewerker Invordering – Tempo Team – GRONINGEN
Invorderingen verwerken, betalingsachterstanden terugvorderen en contact opnemen met burgers en bedrijven. In een notendop is dat wat je te wachten staat als je als medewerker invordering bij de Belastingdienst aan de slag gaat.

Startende online marketeer/junior media buyer – BN Projects BV – Groningen
BN Projects zoekt een startende media buyer. native advertising. We groeien snel en zien veel kansen om onze internationale campagnes succesvol op te schalen.

Schoonmaker – basisschool MFA Octopus – Haren
Wij zijn op zoek naar een ervaren schoonmaker die dagelijks vanaf 16.00 uur aan het werk wil. Jij gaat aan het werk bij basissischool MFA Octopus in Haren.

Politieagent worden? Schrijf je nu in.
Wil je graag werken als agent? Dan volg je eerst de basis politieopleiding op mbo-4 niveau. In deze brede beroepsopleiding word je in twee jaar klaargestoomd voor het politievak. En na de opleiding? Dan heb je niet alleen een erkend politiediploma, maar ook direct een baan als politieagent in een basisteam.

Tip! Volg ons ook op social media:
Vacatures Assen Facebook
Vacatures Assen LinkedIn
Vacatures Assen Twitter

Heb je zelf een vacature?
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op onze site, op onze Facebookpagina, op LinkedIn, op Twitter EN in onze nieuwsbrief. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info: https://www.facebook.com/Vacatures-Assen-224145501059618/

Deze nieuwsbrief kunt u ook op onze website lezen:

https://vacatures-assen.nl/zevende-nieuwsbrief-van-vacatures-assen/

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?