Vierde nieuwsbrief vacatures Assen

6 maart 2021
Goedemiddag mensen!
Hier is de vierde nieuwsbrief van Vacatures Assen.

Hieronder volgt een overzicht van nieuwe vacatures in Assen en direkte omgeving deze week!

Baliemedewerk(st)er – MotoPort Nederland – Assen
Om ons team te versterken zoeken wij fulltime versterking voor de verkoop van onderdelen, accessoires en assistentie in het magazijn voor de after sales.

Verkoopmedewerker bij Pets Place Boerenbond in Assen
Verkoopmedewerkers bij Pets Place Boerenbond hebben net zoveel met mensen als met dieren en tuinieren. Jij zit helemaal op je plek als je werkt in een flexibele organisatie waar geen één dag hetzelfde is. Je vindt het een uitdaging om de winkel er perfect uit te laten zien en onze klanten blij de winkel ziet verlaten, iedere dag weer.

Telefoniste – Chiropractie Optimal Health – Assen
Wegens blijvende groei binnen Chiropractie ‘Optimal Health’ zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die ons team komt versterken.

Caissière – Albert Heijn – Assen
Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan.

Medewerker corona testlijn GGD – Thuiswerken – MBO, 10 euro per uur
Als medewerker corona testlijn heb je minimaal een mbo4 opleiding of hbo werk- en denkniveau. Daarnaast ben je 32 uur in de week beschikbaar.

Medewerker bron- en contact onderzoek GGD – Start People – Thuiswerken (40 uur per week, €13 per uur)
Wil je graag je steentje bijdrage aan bestrijding van het Corona/COVID-19 virus? Heb je dan ook nog eens werkervaring in het klantcontact? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Parttime orderpicker bloemenveiling – Olympia – Eelde
Voor Royal FloraHolland zijn wij op zoek naar medewerkers voor de bloemenveiling die doordeweeks van 06:45 uur tot maximaal 10:00 uur in de ochtend beschikbaar zijn.

Receptionist(e) – Van der Valk – Westerbroek
In deze veelzijdige functie ben je het visitekaartje van Hotel Groningen-Westerbroek, ben je de spil tussen de verschillende afdelingen en heb je er plezier in om het de gast zo aangenaam mogelijk te maken.

Medewerker bediening – NOK – Werken bij Vermaat – Groningen
Hey hoogvlieger! Werken op het hoogste punt van Groningen? Dat kan bij restaurant NOK in Forum Groningen.

Administratief medewerker weegbrug – Abiant – Groningen
Ben jij administratief sterk en ben sta jij in de startblokken om per direct aan de slag te gaan? Dan maken we graag kennis met jou.

Gezellig feestcafé op Grieks eiland zoekt nieuwe teamleden!
Waarom een zomer blijven in Nederland als je op avontuur kan! Werken op Kos is garantie op onvergetelijke avonturen, waardevolle werkervaring en heel veel zon

Campingmedewerkers gezocht voor luxe campings in Europa!
Heb jij altijd al een avontuur aan willen gaan in het buitenland als campingmedewerker? Wil je hard werken in ruil voor een goede toevoeging op je cv, het verder ontwikkelen van je talen én de tijd van je leven? Dan is werken als campingmedewerker in het buitenland iets voor jou!

Een druk bezocht restaurant op Mallorca zoekt personeel!
Na bijna een jaar vol onzekerheid en afwachten, is het zo ver, betere tijden komen er aan. Mallorca is gestart met het vaccinatie programma en de zomer van ons leven staat voor de deur.

Tip! Volg ons ook op social media:
Vacatures Assen Facebook
Vacatures Assen LinkedIn
Vacatures Assen Twitter

Heb je zelf een vacature?
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op onze site, op onze Facebookpagina, op LinkedIn, op Twitter EN in onze nieuwsbrief. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info: https://www.facebook.com/Vacatures-Assen-224145501059618/

Deze nieuwsbrief kunt u ook op onze website lezen:

https://vacatures-assen.nl/vierde-nieuwsbrief-vacatures-assen/

Fijn weekend allemaal!