Eerste nieuwsbrief vacatures Assen

16 februari 2021

Goedemiddag mensen!
Hier is ie dan, de eerste nieuwsbrief van Vacatures Assen.

Hieronder volgt een overzicht van nieuwe vacatures in Assen en direkte omgeving deze week!

Verkoopmedewerker 12-31 uur – Ziengs – Assen
Elke dag werken met de mooiste schoenen, in een leuke winkel en met een gezellig team. Jij bent hét visitekaartje van Ziengs! Ben jij enthousiast, heb je een goede uitstraling én kan je je inleven in de klant Dan zoeken wij jou! Als Verkoopmedewerker bij Ziengs is het jouw taak om de klant tevreden huiswaarts te laten keren.

Word Receptionist(e) bij Van der Valk in Assen!
Je draagt zorg voor het in- en uitchecken van onze (binnen- en buitenlandse) gasten op een warme en professionele wijze.

Gastvrouw/Heer vaccinatielocatie met EHBO (regio Drenthe)
Wij zijn op zoek naar gastheren en gastvrouwen (in het bezit van een EHBO-diploma) in 10 regio’s. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit begeleiden van de bezoekers aan de vaccinatielocatie.

Aankomend verkoper – Etos – Assen
Voor onze Etos winkel in Assen (Rondgang 22 ) zijn wij op zoek naar een inspirerende (aankomend) verkoper. Je gaat je bezighouden met het adviseren van klanten en het beantwoorden van hun vragen.

Telefonisch hulpverlener – ANWB Alarmcentrale – Assen
Ben jij vanaf 1 maart a.s. beschikbaar? Voor de alarmcentrale van ANWB in Assen zoeken wij telefonisch hulpverleners.

Medewerker klantenservice – Unive – Assen
Voor Univé in Assen zijn wij op zoek naar klantvriendelijke en enthousiaste klantenservice medewerkers die onder andere advies gaan geven over verzekeringen.

Receptionist / Frontdesk medewerker (16 tot 24 uur per week) – Camping Torentjeshoek – Dwingeloo
Vind jij het fijn om gasten te woord te staan, ben jij behulpzaam en vind je het fijn om mensen een zorgeloze vakantie te bezorgen? Heb jij een representatief en gastvrije instelling?

Medewerker Dagelijkse Bankzaken – Rabobank – Assen
Lijkt het jou leuk om bij een grote bank te werken en ben je fulltime beschikbaar? Bij Rabobank Assen kan jij 32-36 uur per week op de afdeling Dagelijkse Bankzaken de zakelijke klanten van de bank te woord staan.

Medewerker Receptie – Fletcher hotel – Exloo
Als medewerker Receptie geef jij onze gasten het gevoel dat hun keuze voor een Fletcher hotel de allerbeste keuze is. Jij draagt van nature een glimlach en staat gasten altijd vriendelijk te woord.

Medewerker klantcontact studiefinanciering – DUO – Groningen
Krijg jij energie uit het telefonisch beantwoorden van vragen? Heb jij ervaring met klantcontact en affiniteit met de doelgroep studenten?

Tip! Volg ons ook op social media:
Vacatures Assen Facebook
Vacatures Assen LinkedIn
Vacatures Assen Twitter

Heeft u zelf een vacature?
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op onze site, op onze Facebookpagina, op LinkedIn EN op Twitter. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info: https://www.facebook.com/Vacatures-Assen-224145501059618/

Deze nieuwsbrief kun je ook op onze website lezen:
https://vacatures-assen.nl/eerste-nieuwsbrief-vacatures-assen/