Achttiende nieuwsbrief vacatures Assen

26 juni 2021

Goedemiddag allemaal!
Hier is de achttiende nieuwsbrief van Vacatures Assen.

Hieronder volgt een overzicht van nieuwe vacatures in Assen en direkte omgeving deze week!

Mystery shopper bij Helion Research – Assen
Wij zijn op zoek naar mystery shoppers om de klantenservice te evalueren in winkels, restaurants, hotels en autogarages in heel Nederland.

Scanmedewerker (vakantiewerk) – Randstad – Assen
Wij zijn op zoek naar enthousiaste scanmedewerkers uit Assen.

Zomerbaan als klantenservice medewerker bij de ANWB in Assen
Op zoek naar een toffe zomerbaan als klantenservice medewerker? Ben jij stressbestendig en help je graag mensen? Ga aan de slag bij de ANWB in Assen.

Wij zijn op zoek naar een collega voor onze enthousiaste team – Multivlaai – Assen
Ideale bijbaan voor scholier/student die in de weekenden en vakantie/feestdagen beschikbaar is. Ervaring niet vereist – inzet en gastvrijheid zeker.

Enthousiaste allround medewerker – parfumerie Parfumania – Assen
Voor onze internet parfumerie Parfumania zijn wij op zoek naar een enthousiaste allround medewerker die ons team komt versterken.

Medewerker StationsHuiskamer Assen (8-12 uur per week)
StationsHuiskamer Assen is tussen 05:30 en 21:00 uur geopend. Jij komt ons ondersteunen in het weekend en een avond doordeweeks.

Administratief assistent (vakantiebaan) – Tempo Team – Assen
Wil jij je steentje bijdragen om mensen te helpen een digitaal portfolio te vullen? Ben je op zoek naar een vakantiebaan die maatschappelijke waarde heeft, lees dan snel verder!

Vakantiekracht – Blom Mode – Assen
Voor Blom mode & Upto-date mode in Assen zijn we op zoek naar een vakantiekracht van minimaal 16 jaar.

Bode (20 uur per week) – Gemeente Groningen – Groningen
Ben jij de gastheer of -vrouw die het leuk vindt om de burgemeester te bedienen? En te zorgen dat raadsvergaderingen -op facilitair gebied- tot in de puntjes geregeld zijn? Wil je graag op oproepbasis werken? Lees dan snel verder!

Assistent begeleider – JP van den Bent – Groningen (14 – 28 uur p/w)
Samen met je collega’s ondersteun je mensen bij hun leven. Je ondersteunt bijvoorbeeld bij alledaagse werkzaamheden, zoals koken, de planning van het huishouden, sociale vaardigheden, persoonlijke verzorging en het ondernemen van activiteiten.

Wasstraat medewerker (36 uur per week) – Geling’s langste autowasstraat — Groningen
Samen met je teamleider en andere collega’s zorg je ervoor dat alle auto’s weer veilig en schoon de wasstraat, interieurbaan of truckwash uit rijden.

Fietskoerier Bijbaan | Boodschappen bezorger bij Gorillas in Groningen
Wij zijn Gorillas en het is onze missie om de detailhandel opnieuw te definiëren. Met onze bezorgservice van tien minuten, wat onze innovatie is, halen we de supermarkt in.

Commercieel Webshopmedewerker Toolmax Professioneel Elektrisch Gereedschap — Groningen
ToolMax is opzoek naar een commerciële webshopmedewerker voor onze binnendienst die de contacten onderhoudt met onze klanten, leveranciers en partners.

Orderpicker – Randstad – Groningen
Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar orderpickers! Heb je nog geen ervaring hierin? Geen probleem, als jij open staat om te leren komt dit helemaal goed.

Barista Starbucks Rijksuniversiteit Groningen (8 uur per week)
In deze functie creëer je de Starbucks-beleving voor onze gasten door te zorgen voor een snelle serviceverlening, dranken en producten van hoge kwaliteit, en een schone en comfortabele store-omgeving.

Vuilnisman / Belader Vuilniswagen – Fid Uitzendbureau – Groningen
Zoek jij een baan met zekerheid of juist een bijbaantje? Ben je graag fysiek bezig en hou je van werken in de buitenlucht? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Tip! Volg ons ook op social media:
Vacatures Assen Facebook
Vacatures Assen LinkedIn
Vacatures Assen Twitter

Heb je zelf een vacature?
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op onze site, op onze Facebookpagina, op LinkedIn, op Twitter EN in onze nieuwsbrief. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info: https://www.facebook.com/Vacatures-Assen-224145501059618/

Deze nieuwsbrief kunt u ook op onze website lezen:
https://vacatures-assen.nl/achttiende-nieuwsbrief-vacatures-assen/

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?