Werktuigbouwkundig Monteur – ABC Professionals – Assen

JobID = 7f0.08

Bedrijfsprofiel:

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een uitdagend & dynamisch bedrijf dat al meer dan 100 jaar een betrouwbare expert is op het gebied van installaties. Of het nu gaat om elektrotechniek, beveiligingstechniek of installatietechniek; zij kunnen op al deze aspecten ontzorgen. Analyse, beheer en onderhoud van bestaande gebouw gebonden installaties zijn bij hun ook in goede handen.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?  

Word dan ook een ABC Professional.

Functieomschrijving:

In deze uitdagende functie als werktuigbouwkundig monteur ben je verantwoordelijk voor aanpassingen aan bestaande installaties en het vervaardigen van nieuwe installaties conform de werktekeningen. Je hebt een passie voor installatietechniek, waardoor jij jouw dagelijkse werkzaamheden met plezier en vertrouwen uitvoert. Dankzij jouw ervaring in zowel klimaat- als sanitairtechniek zet jij je vol overgave in om mooie installaties te realiseren. 

Elke dag heb jij als doel de hoogst mogelijke kwaliteit te behalen op basis van de wensen van uiteenlopende opdrachtgevers.

Functie eisen:

Wij verwachten van een werktuigbouwkundig monteur dat je:

– Minimaal een MBO diploma Installatietechniek hebt.

– Een VCA certificaat hebt.

– Minimaal 1-2 jaar werkervaring hebt als monteur in de klimaat & sanitairtechniek.

– Een passie hebt voor Installatietechniek.

– Moeiteloos werktekeningen kan lezen en vertalen naar een mooie installatie.

– Nieuwsgierig & oplossingsgericht bent.

– Zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

– Rijbewijs B hebt.

De vacature eisen zijn opgesteld als een richtlijn, wij beseffen ons dat je de vacature waarschijnlijk wel interessant vind maar misschien niet helemaal aan de eisen voldoet. 

Wij van ABC kijken vooral verder naar je cv, en gelukkig zien wij met regelmaat toch mogelijkheden om je te bemiddelen naar deze functie. 

Laat je dus niet afschrikken om te reageren. Zet ons maar aan het werk want daar zijn wij uiteindelijk voor. Om jou aan het werk te helpen. 

Wanneer jij bijvoorbeeld niveau 3 hebt afgerond terwijl wij niveau 4 vragen zouden wij wellicht kunnen afspreken dat jij niveau 4 op onze kosten gaat afronden. Learning on the job is bij een aantal van onze opdrachtgevers geen probleem.

Als jij dit ziet zitten dan nodigen wij jou uit om toch te solliciteren!

Lees meer…