– YoungCapital B.V. – Assen

JobID = 1a0.07

Klaar voor jouw start in het Financial Services traineeship? Als financieel adviseur ontwikkel jij je in 1,5 jaar door te werken en leren! Wat ga je doen? Als Financial Services Trainee ga je werk en leren combineren. Dit betekent dat jij gedurende anderhalf jaar werkzaam gaat zijn als financieel adviseur bij één van onze opdrachtgevers in het Noorden van het land én jezelf gaat ontwikkelen door middel van trainingen en certificaten. Het traineeship focust zich op de financiële sector, daarom zul je bij een grote bank of verzekeraar fulltime aan de slag gaan. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het adviseren en helpen van klanten. Dit kan telefonisch, per mail of face-to-face zijn. Je gaat hen helpen met de vragen over hun verzekering(sbehoefte) of bankproducten. “Het werk is erg divers. Zo ben je op het ene moment bezig met het openen van een rekening, en het andere moment ben je bezig met het vervangen van pasjes, om vervolgens een gesprek te hebben over de status van alle bankzaken en mogelijke toekomstplannen.” Naast de praktijkervaring die je op gaat doen bij jouw opdrachtgever ga je je ook ontwikkelen door middel van het behalen van diverse Wft-certificaten en het volgen van trainingen. De Wft-certificaten die je gaat behalen zijn nodig om aan de slag te gaan in de financiële sector. Ze zorgen ervoor dat het advies wat jij geeft, kwalitatief en met oog op de Wet op financieel toezicht, goed zijn. De trainingen die je volgt gaan je zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied ontwikkelen. Vakinhoudelijk kun je trainingen verwachten over bijvoorbeeld communicatie en lean management. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling volg je het Take Charge traject. Dit traject helpt je bij zelfinzicht om zo jouw kwaliteiten zo goed mogelijk in te kunnen zetten. Daarnaast leert je wie jij bent als persoon, hoe je op de ander overkomt en hoe jij in een groep functioneert. Ook wordt je gekoppeld aan jouw eigen Talentmanager. Deze Talentmanager zal jou gedurende het anderhalf jaar begeleiden en ondersteunen waar nodig. Zie het als jouw persoonlijke mentor, die jou helpt met met de ontwikkelvragen die jij hebt. Wat wij bieden Een mooi startsalaris dat al snel stijgt; De mogelijkheid om verschillende Wft-certificaten te halen; Vakinhoudelijke trainingen op o.a. het gebied van lean management en communicatie met verschillende klanten; Een persoonlijk leiderschapstraject dat je helpt het beste uit jezelf te halen; Een klas met medetrainees die hetzelfde traject als jou doorlopen; Een Talentmanager die jou gedurende het gehele traject ondersteun; Gave uitjes naar o.a. De Nederlandse Bank, grote spelers op de financiële markt en evenementen. Wat wij vragen: Minimaal hbo werk- en denkniveau; Relevante werkervaring is niet vereist; Je hebt duidelijke affiniteit met de financiële sector en klantcontact, je krijgt energie van het helpen van klanten; Je bent sociaal, hebt lef en ambitie in de financiële sector; Je bent bereid om te reizen en fulltime beschikbaar. Corona update: Ondanks ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus blijven we op zoek naar talent voor dit traineeship. Indien de situatie erom vraagt zullen wij op een creatieve manier invulling geven aan de start van de trainingen, zoals bijvoorbeeld een digitale aftrap. Sollicitatiegesprekken zijn online en op afstand mogelijk. Heb je hier vragen over? Neem dan zeker contact met ons op! We helpen je graag. Wanneer onze volgende klas start, is nog niet duidelijk. Solliciteren Ben jij de perfecte kandida…

Lees meer…