Monteur Landbouwmechanisatie – MF Uitzendbureau – Assen

JobID = 9i0.08

Als monteur landbouwmechanisatie heb jij een belangrijke rol in het landbouwmechanisatiebedrijf. Jij stelt diagnoses en bent gemotiveerd om deze op te lossen, zodat de klant weer tevreden is. Samen met een team van ongeveer 10 andere monteurs verzorg jij al het onderhoud aan landbouwmachines. Jij hebt affiniteit en ervaring met landbouwwerktuigen en gaat graag weer aan de slag als monteur, op de vestiging zelf. Incidenteel zal je eens op locatie onderhoud moeten uitvoeren, maar het meeste gebeurt bij de opdrachtgever zelf.

Binnen het bedrijf is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, de mogelijkheid om cursussen te doen en de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie zelf. Het team kan men kenmerken als informeel, enthousiast, gezellig en hardwerkend. Samen met het hele team zorgt men voor uitstekende klanttevredenheid.

De opdrachtgever is een groot landbouwmechanisatiebedrijf wat de laatste jaren een enorme groei heeft doorgemaakt, met meerdere vestigingen verspreid door het land. Het bedrijf is dealer van diverse A-merken en verkoopt deze door het hele land.

Lees meer…