Bouwhulp Nijhuis Bouw BV – Abiant – Assen

JobID = 1a0.08

Ben je op zoek naar een gevarieerde baan in de bouw? Heb je een flexibele instelling en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Dan zal deze vacature je bij Nijhuis Bouw BV zeker aanspreken.

Nijhuis Bouw BV wil graag het team uitbreiden vanwege de groei aan werkzaamheden. Als jij je thuis voelt bij de kernwaarden van gedrevenheid, vakmanschap en samenwerken dan ben jij de bouwhulp die wij zoeken!

De nieuwbouwprojecten waaraan je gaat werken vinden voornamelijk plaats in Groningen en Assen.

Nijhuis Bouw BV is een dynamisch familiebedrijf waar géén dag hetzelfde is. Het bedrijf heeft een open en informele sfeer, waar alle collega’s een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Samen staan ze voor de integere en betrokken werkwijze van Nijhuis Bouw, zoals ze dat al meer dan 110 jaar doen! Zij bieden medewerkers veel ruimte en vrijheid om hun werk te kunnen doen en stimuleren het nemen van eigen initiatief.
Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden en vinden wij het belangrijk dat je met plezier en enthousiasme je werk uitvoert. Als ze zien dat je het in je hebt, krijg je van hen dan ook alle ruimte om je te ontwikkelen en te groeien, zodat jouw meerwaarde nog groter wordt.

Wij bieden je een fulltime functie voor langere tijd met op termijn uitzicht op een vast contract. Het bruto-uurloon zal op basis van de cao Bouw tussen € 12,- en € 17,- zijn, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Interesse in deze vacature van bouwhulp? Solliciteer dan vóór 7 februari. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Abiant Bouw via telefoonnummer 050 206 02 09.

Lees meer…