– ABC Professionals – Assen

JobID = 30e0.08

Bedrijfsprofiel:

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een uitdagend & dynamisch bedrijf dat al meer dan 100 jaar een betrouwbare expert is op het gebied van installaties. Of het nu gaat om elektrotechniek, beveiligingstechniek of installatietechniek; zij kunnen op al deze aspecten ontzorgen. Analyse, beheer en onderhoud van bestaande gebouw gebonden installaties zijn bij hun ook in goede handen.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.

Functieomschrijving:

In deze uitdagende functie als werktuigbouwkundig engineer ben je verantwoordelijk voor berekenen en ontwerpen van klimaat- en sanitair installaties. Je hebt een passie voor klimaattechniek, waardoor jij jouw dagelijkse werkzaamheden met plezier en vertrouwen uitvoert. Deze bestaan uit het ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties. Dankzij jouw ervaring met moderne reken- en tekensoftware kun jij je vol overgave inzetten om goed uitvoerbare en duurzame oplossingen te vinden. Ook werk je nauw samen met de experts die verantwoordelijk zijn voor de beveiligings- en elektrotechniek.

Elke dag heb jij als doel de hoogst mogelijke kwaliteit te behalen op basis van de wensen van onze uiteenlopende opdrachtgevers.

Functie eisen:

Wij verwachten van een werktuigbouwkundig engineer dat je:

– Minimaal een MBO 4/HBO diploma Engineering hebt.

– Minimaal 1-2 jaar werkervaring hebt met klimaat & sanitairtechniek.

– Ervaring hebt met moderne reken & tekensoftware.

– Punctueel, analytisch, nieuwsgierig en daadkrachtig bent.

– Goede communicatieve vaardigheden hebt.

– Oog hebt voor het eindresultaat.

– Een oplossingsgerichte collega bent.

– Zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

De vacature eisen zijn opgesteld als een richtlijn, wij beseffen ons dat je de vacature waarschijnlijk wel interessant vind maar misschien niet helemaal aan de eisen voldoet.

Wij van ABC kijken vooral verder naar je cv, en gelukkig zien wij met regelmaat toch mogelijkheden om je te bemiddelen naar deze functie.

Laat je dus niet afschrikken om te reageren. Zet ons maar aan het werk want daar zijn wij uiteindelijk voor. Om jou aan het werk te helpen.

Wanneer jij bijvoorbeeld niveau 3 hebt afgerond terwijl wij niveau 4 vragen zouden wij wellicht kunnen afspreken dat jij niveau 4 op onze kosten gaat afronden. Learning on the job is bij een aantal van onze opdrachtgevers geen probleem.

Als jij dit ziet zitten dan nodigen wij jou uit om toch te solliciteren!

Lees meer…