Projectvoorbereider Kabels- en Leidingen – Eminent Groep – Assen

JobID = 5e0.08

Onze opdrachtgever werkt ook volop mee aan een energie neutraal Nederland, met innovatieve werkzaamheden binnen de energietransitie. Een werkgever waarbij je werk er écht toe doet!

Als werkvoorbereider kom je terecht in een bestaand en warm team waar je optimaal jezelf kunt ontwikkelen tot volwaardig professional. In het begin zul je ondersteund worden door de andere werkvoorbereiders om zo snel mogelijk tot het juiste niveau door te groeien en zelfstandig te werk te gaan. Functie inhoudelijk houd jij je bezig met de voorbereiding, ondersteuning en begroting bij projecten. Je coördineert het verloop van de projecten en draagt voornamelijk aan de voor- en achterkant de zorg. Denk bijvoorbeeld aan (financiële) rapportering, coördinatie materialen en beslaglegging voortgang.

Zie jij jezelf als spil in het web? Krijg jij volop energie van uitdagende projecten en behoud je rust en overzicht bij stressvolle ontwikkelingen? Dan is dit simpelweg de functie voor jou!

Lees meer…